Clinica stomatologică MD Clinic, Cluj-Napoca

Program: Luni - Vineri 09:00 - 20:00; Sâmbătă 09:00 - 14:00
  Telefon: 0723 203 639

Estetică Dentară

Cosmetica si estetica dentara sunt discipline ale medicinii dentare dedicate artei si stiintei de a reda zâmbetul natural al unei persoane, îmbunatatindu-i imaginea si respectul de sine, redându-i starea de bine în ansamblu. Este ideala pentru pacientii ce îsi doresc dinti sanatosi, bine aliniati, de o forma cât mai apropiata de perfectiune si, nu în ultimul rând, mult mai albi.

Traim vremuri în care reusesc de cele mai multe ori cei energici, sanatosi si frumosi. Noile tehnologii fac ca refacerea zâmbetului perfect si natural sa fie accesibil majoritatii. Cu toate acestea, nu uitati ca imaginea genereaza succesul, iar o imagine frumoasa devine perfecta cu un zâmbet perfect.

Metode de tratament

Tehnologia pusa la dispozitia dumneavoastra pentru îmbunatatirea aspectului dentitiei este variata si difera de la caz la caz, în functie de necesitatile si cerintele fiecarui pacient.

  • Albire cu laser, folosind tehnologie germana de ultima generatie (inclusiv pentru dinti devitalizati)
  • Fatete din portelan (inclusiv pentru cazurile de discromii)
  • Obturatii fizionomice – plombe invizibile
  • Lucrari de portelan pe zirconiu si integral ceramice (pentru cei care îsi doresc reconstituirea celui mai natural zâmbet posibil)
  • Alte tratamente de cosmetica dentara, precum reconturarea gingiilor, alungirea coronara, încrustratiile si bijuteriile dentare

Fatetele dentare

Atunci când dintii din fata sunt foarte patati, ciobiti, fisurati, fracturati, spatiati sau de forme neplacute, se pot folosi cu succes fatetele dentare.

Coroane si punti

Daca dintii sunt ireversibili compromiti, când coroanele sunt fracturate sau distructia este foarte mare, când culoarea este cu totul inacceptabila sau forma lasa mult de dorit, ei pot fi îmbracati de catre medic în coroane total fizionomice din portelan cu sau fara suport metalic. Lipsa anumitor dinti poate fi înlocuita prin punti dentare sau coroane pe implanturi.