Clinica stomatologică MD Clinic, Cluj-Napoca

Program: Luni - Vineri 09:00 - 20:00; Sâmbătă 09:00 - 14:00
  Telefon: 0723 203 639

CONSULTAȚII

Consultatii stomatologice MD Clinic Cluj
Implant dentar,  aparate pentru copii si adulti, fatete dentare, chirurgie orala si radiografii digitale.

Orice vizita la medicul dentist începe cu o consultatie – este primul pas în cladirea relatiei doctor-pacient.

Aceasta ne ofera posibilitatea de a afla care sunt problemele dumneavoastra, tratamentele dorite si, foarte important, reprezinta momentul zero în stabilirea unui plan de tratament stomatologic, ce include durata, avantajele, riscurile si costurile estimative ale acestuia.

În cadrul primei consultatii se realizeaza fisa pacientului, în concordanta cu istoricul dumneavoastra medical (alergii, boli cronice, alte afectiuni sau stari particulare de sanatate). În functie de acestea, de nevoile dumneavoastra de tratament si de orarul în care sunteti disponibil, vom propune un plan complet de tratament – începând cu programul propriu-zis si terminând cu optiunile de tratament disponibile si costurile totale.

Obiectivul nostru este de a oferi pacientilor servicii dentare la cel mai înalt nivel, într-o atmosfera confortabila si relaxanta. Clientii nostri sunt tratati cu respect si curtoazie si, cunoscându-va pe fiecare în parte, putem stabili un plan de tratament individualizat pentru ca fiecare pacient are nevoi si asteptari diferite.

În contextul stabilirii dorintelor si asteptarilor dumneavoastra, va incurajam sa aduceti exemple ale dintilor doriti, chiar si poze / reviste, pentru o realiza o potrivire cât mai exact? a rezultatelor cu asteptarile initiale.

Consideram ca o relatie medic-pacient deschisa, bazata pe respect reciproc, ne ofera posibilitatea de a fi mai receptivi la problemele, îngrijorarile sau întrebarile pe care le aveti cu privire la tratamentele dentare.

Un tratament stomatologic poate fi complex, dar pentru un tratament stomatologic de calitatea venim în întâmpinarea dumneavostra prin punerea la dispozitie, în cadrul clinicii noastre, a unui numar mare de specialisti, o echipa de medici cu experienta, dar si medici tineri, bine pregatiti sub supravegherea atenta a medicilor specialisti.

Prin ce ne diferentiem: Experienta vasta, practica asiduua, participare la congrese, prezentari de specialitate, evenimente, însusirea celor mai noi tehnici si proceduri medicale, folosirea materialelor de înalta calitate si a aparaturii ultraperformate, toate acestea materializându-se în rezultatele obtinute.

Departamente medicale

Medici specialisti în endodontie: tratamentul de canal, care pot duce la salvarea dintilor si evitarea interventiilor de chirurgie, a operatiilor.

Medici specialisti chirurgie: chirurgie orala, rezectii, grefe, extractii dentare, chiuretaj

Medici specialisti estetica dentara si implantologie: implanturi dentare, fatete dentare ceramice (fatete portelan), albire dentara cu laser, corectarea dintilor si a ocluziei

Medici specialisti orotodonti: aparate adulti si copii, corectarea defectelor, a dintilor înghesuiti si multe altele

Specialisti pedodonti: tratamente copii, chiar si pentru cei mai mici (2-3 ani) – controlul periodic, învatarea unui periaj corect, depistarea eventualelor probleme

Departamentul de radiologie digitala: realizarea radiografiilor dentare panoramice si retroalveolare în format digital pentru maxim de calitate si minim de radiatie. Acest departament vine în completarea tuturor celor de mai sus, prin asigurarea tratamentelor corecte, depistarea problemelor la timp

Toate aceste departamente si toti acesti medici stomatologi experimentati, împreuna cu o dotare tehnica de exceptie, fac realizarea tratamentelor rapida, corecta si într-un singur loc, o experienta cât mai usoara si placuta pentru dumneavostra.

Toate tratamentele se realizeaza prompt si eficient, corect si sigur.

Va asteptam!